AGENDA

Klap op de vuurpijl

Klap op de Vuurpijl

Onder de noemer ‘Hommage et Persiflage’ brengt het Flevo Ensemble een heerlijke avond vol klassiekers en oude bekenden. Maar ook verrassende nieuwe combinaties en composities. Zo horen we Shostakovich’ beroemde Second Walz naast een hinkende tango van Egon Kracht en nummers van Nina Hagen naast een gouwe ouwe door Berdien Stenberg. We horen Frank Zappa, maar ook indringende songs van Bertolt Brecht en melancholie van Miles Davis. Alles uitgevoerd door topmusici uit Almere! Met o.a. Cyrille van Poucke, Igor Ruhadze, Huub van de Velde en Noortje Braat.

Speciaal voor deze avond nodigt het FlevoEnsemble nog een aantal speciale gasten uit én trakteert het op bubbels en lekkere hapjes! Concert met PAUZE.

De gastmusici zijn:
Henk Zwart – zang: Soleil Eijken – zang
Siddharth Kishna – sitar;  Sharmili Mitra – tanpura; Tarang Poddar – tabla

 Klap op de vuurpijl

STICHTING THEATER OLYMPUS              presenteert 

                        AEOLUS 

Deze theatervoorstelling wordt gespeeld voor twee mensen met een ernstige meervoudige beperking die rolstoelgebonden zijn. Dat is het publiek. Per persoon kunnen maximaal twee ouders of andere begeleiders meekijken. Door deze kleine setting is de individuele ervaring het grootst en kan het verhaal het best worden beleefd.

speellijst op Aeolus